top of page
Tarotlesning

Vi söker medarbetare

Vi söker efter en själfull entreprenör som längtar efter att ansluta sig till vår förträffliga plattform. Du är en passionerad vägvisare som brinner för att hjälpa människor att upptäcka sin inre kraft och sträva mot personlig utveckling. Vi arbetar på en holistisk och medial nivå, där vi använder oss av verktyg såsom tarot och orakelkort för att bistå våra klienter på deras unika livsresa.

Vi uppskattar din vilja att vara närvarande och tillgänglig genom att vara inloggad på vår telefonlinje, enligt våra schemalagda tider, med en minsta arbetsinsats på 15 timmar per vecka. Genom att guida våra klienter över telefon och samtidigt använda våra digitala plattformar för marknadsföring, kommer du att skapa en harmonisk kundkrets som återkommer gång på gång.

Du får möjligheten att sprida din visdom och dina insikter genom vår blogg, vilket ger människor möjligheten att ta del av din spirituella vägledning och skapa inre styrka. 

Vi ser fram emot att välkomna dig till vårt inspirerande team, där vi tillsammans strävar efter att hjälpa människor att uppnå själslig upplysning och andlig tillväxt.

Tack för din Intresseanmälan!

bottom of page