top of page
Temp.webp
  • Skribentens bildElly

Håll dig närvarande, var tålmodig och vänta

Du lär dig att hålla motståndets spänningar - av de saker som inte omedelbart verkar gå ihop - inom din varelse, utan att kollapsa i förvirring, dömande eller förnekelse. Det finns passion och ro, skapande och förstörelse, nytt liv och död som framträder inom dig, inom dina relationer. Ibland är det svårt att hantera! Vi vill göra saker enklare, bara släppa konflikten och komplexiteten och välja det ena eller det andra. Du är en tillräckligt stor själ för att kunna uthärda djupets vedermödor. Att gå djupt, att leva fullt ut, att låta det gudomliga leva genom dig kräver en villighet att stå i mitten av motsatsparen och så småningom veta att de är kopplade till varandra, att de existerar endast i förhållande till varandra för att andas och helt enkelt vara. Om du medvetet känner konflikten i ditt liv-inombords eller i det yttre - då initieras du genom eld och is.

Det finns inget att fixa här, bara enighet att komma in i, eftersom den gudomliga skapelsen fortsätter att utvecklas genom dig. När du behärskar denna initiering kommer du att hitta en söt nektar av salighet droppande inuti. Detta orakel ger dig budskap att konflikten du känner in dig eller i det yttre, är ett tecken på din andliga tillväxt. Snart växer du dig större än konflikten, men just nu behöver du inte engagera dig i det, utan bara helt enkelt vara närvarande och låta den arbeta sig igenom dig tills du är stark nog att ha lämnat konflikten bakom dig, vilket ger upphov till en tydlig riktning Det kan tyckas omöjligt, älskade, men det är det inte. Du är en oändlig varelse. Ge dig själv en chans att inse detta och ha tålamod. Allt, inklusive du, utvecklas enligt den gudomliga designens perfektion. Det här oraklet ger specifika budskap för alla förhållanden som kräver ett beslut - tills du har tydlig klarhet i ditt hjärta, utöver att trycka bort och dra närmare, så är det dags att vänta, för det finns ännu mer som ska bli avslöjat. Först när ditt hjärta talar tydligt kommer du att kunna agera på ett sätt som känns ärligt för dig.

Det finns en vacker tystnad nu När jag håller dina händer Och lyssnar på dina ögon Över ett omfång av ögonblick som kallas tid Det finns inga ord som säger så mycket Inte heller väggar som kan begränsa Våra känslors vingar Eller rytmen i våra ögon


Från Kärlekens resa av Alana Fairchild - Rassouli - Richard Cohn

24 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comentários


bottom of page