top of page
Temp.webp
  • Skribentens bildEva

När sinnet överröstar dig.

Hur tänker jag kring tankar och känslor som väcker mig på morgonen. Saker som oroar i livet som har en tendens att ta över och trycka undan allt annat. Alla sorts realistiska eller objektiva synvinklar på vad som är sant. Överröstas av alla mina påhitt i hjärnan. Obehagligt men ett mönster utarbetat av min hjärna på grund av gamla programmeringar, att allt som jag matar med är sant. Det sätter ribban för mitt egenvärde och ramar som känns som gamla bekanta just de dagar när allt skyms av otroligt starka krafter som tar över med hull och hår. Världen krymper något otroligt och det krävs stora insatser och villighet att ta sig upp. Prova att träna upp sin förmåga att se och kliva ur för att få möjlighet att ta på sig ett par mer objektiva glasögon. Vi är många som inte är vana att reflektera och observera kring våra tankar och känslor. Det är inte så dumt att ta ett snack med mig själv och ifrågasätta saker och ting flera gånger om dagen. Tänk om det finns en tanke eller handling som skulle kunna ge en bättre känsla.


10 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page